BORRÀS MUNTACÀRREGUES S.L
BORRÀS ELEVACIÓ


Empresa ubicada a Barcelona, plenament consolidada en el sector del transport vertical de mercaderies i supressió de barreres arquitectòniques per persones amb mobilitat reduïda).
Iniciem la nostre activitat l´any 1969, gràcies a l´empenta i determinació del sr. Pere Borràs, i actualment sota la direcció del sr. Albert Borràs (Enginyer tècnic Industrial, nº col.legiat 12413 CETIB), seguim el nostre projecte per tal de donar un servei d´excel·lència als nostres clients.
Oferim un servei integral i personalitzat al nostre client per cada instal.lació, que inclou un contacte inicial per tal d´estudiar les seves necessitats, la confecció d´un pressupost econòmic detallant totes les característiques tècniques i treballs a realitzar, el subministre de tots els materials, els treballs d´instal.lació a càrrec del personal propi de la nostre empresa, posta en funcionament i proves de seguretat, finaltzació de treballs, entrega de documentació i manuals de funcionament i tots els tràmits legals necessaris.

Tenim a disposició dels nostres clients el servei post-venda de totes les nostres instal.lacions, programant serveis preventius i serveis correctius per resoldre qualsevol incidència que es pugui produir.

 

BORRÀS MUNTACÀRREGUES SL és una empresa que disposa del CERTIFICAT D´INSCRIPCIÓ AL REGISTRE D´EMPRESA CONSERVADORA DE PLATAFORMES ELEVADORES VERTICALS Nº 000302274, emès pel departament d´industria de la Generalitat de Catalunya.
El nostre personal són operaris altament qualificats i amb una llarga formació i experiència, preparats per donar solucions en tot moment al nostre client en cada instal.lació, donant servei i informació.
Disposem d´un ampli ventall de productes, per cercar la millor solució en cada instal.lació, els nostres proveïdors són fabricants de l´àmbit nacional que ens permet oferir un gran catàleg de productes als nostres clients.
La nostre llarga trajectòria ens permet assolir un alt grau d´especialització, oferint un producte final de gran qualitat i alta fiabilitat, i sempre a un preu molt competitiu pel nostre client.

 
         
Borràs Muntacàrregues s.l. .... c/ La Jota 106 ........... 08016 Barcelona · Telèfon: 934084711............